torsdag 3 juli 2014

Gästbloggarna

Torsdag eftermiddag vinkade vi adjö till våra gäster från Umeå. Senare samma kväll fick vi följande brev:

Sista natten med gänget. 
Hur kan samma tid  kännas så olika?! Hur fort gick inte denna seglingsvecka och samtidigt känns det så länge sedan vi åkte hemifrån. Bort från kylan som den skira sommaren ännu inte drivit iväg, från 10 till 42 grader i Aten blev årets rivstart på värmen.  
Förväntansfulla letade vi oss med lokala färdmedel till den lilla byn Orei där båten och framförallt Janne o Lisa blev ett kärt återseende. 
Det här året blev det nya upplevelser! Vi fick vara med på säsongens premiärtur. Båten städades och gjordes i ordning  och när vi sen fick vind i seglen klarade vi av matlagning på havets vågor med båten i 45 graders lutning. Vi tror att vi därmed gått vidare från stadiet landkrabba trots att vi fortfarande har lite svårt med alla snören. 
Vi har med oss en hel samling av skimrande pärlor att ta fram,  när vinterns mörker och kyla gör sig påmind, då vi kan se tillbaka på tiden med er och  mötet kommer för all tid att dröja kvar.  
Vi önskar er en fortsatt skön seglats med många härliga upplevelser. 
Ewa och Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!