fredag 18 maj 2012

Födelsedag

Efter 17 maj kommer Erikdagen 18 maj. Dags för Jannes födelsedag. Lisa uppvaktade med biljetter till Västanåteaterns uppsättning av Molières Misantropen i sommar. Det ser jag fram emot. Eftersom vårt seglarliv nästan uteslutande bjuder på positiva, glada och godhjärtade människor så blir lite bistra sanningar om mänskligheten nog "gôtt för oss". Efter en utbyggd god frukost fortsatte vi firandet med en rejäl cykeltur. Från vår vik bar det brant upp några kilometer men i vanlig ordning är utsikten en kompensation för ansträngningen.


Stilstudier av Lisa in action och av Janne i vila


På kvällen åt vi födelsedagsmiddag på brygginnehavaren Stavros restaurang. Mixed fish plate. Gott. I fototävlingsklassen "Restaurangpersonal tar bild av middagssällskapet" så är detta kanske inte ett vinnarbidrag men vår kompis Tomàs, servitören som höll i kameran, var väldigt glad att få hjälpa till. Speciellt stolt var han över att kunna presentera den lilla kakan med födelsedagsljusdekorerad yoghurt. En hälsning till mig. On the house!

Så här är det alltså hela tiden. Trevliga människor var vi än kommer.
Jag förmodar att Molière sysslade med något annat än medelhavssegling när han skrev pjäsen. /J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!