söndag 15 september 2019

Khaidhari bay efter sömnlös natt i Kilada bay

Lördag 14 september, utmattade men glada, anlände vi till Khaidhari. Några av oss längtade iland mer än andra. Utmattade, inte efter färden hit, utan efter natten innan. Vi  låg för ankar i Kilada bay. Det blåste riktigt mycket. Det kändes som att sova i en torktumlare som är igång, hur man nu kan veta det. Iaf blev det inte många timmars sömn. Så när vi kunde lägga ankaret i Khaidhari bay på lördagseftermiddagen var vi alla nöjda. 


Ett dopp i havet och en promenad på byn, med sedvanlig fotografering av the waterfront - sedan mådde vi alla bra!

Selma har, som självpåtagen arbetsuppgift, att vara badvakt när någon är i sjön. Hon blir lite orolig. Hon hoppar ner på badplattformen, men har ännu inte hoppat i vattnet därifrån. Det kommer snart.

Livet som sjöhund är trots allt rätt ok!

Reflektion: För de av er som följer oss på bloggen, har gjort det en tid och dessutom minns vad ni har läst, kanske ni tycker att vi upprepar oss. Bilderna liknar varandra, vi kommer tillbaks till ställen vi varit på. Det kan bero på att vi gillade stället förra gången och/eller att vindarna gör så att det är det säkraste alternativet. Denna gång hade vi tur, det blåste för mycket på annat håll - och vi gillar stället. Win/win!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!