torsdag 19 april 2012

Allt händer

Det sägs att allt kan gå sönder och också gör det när man är ute som vi. Peppar, peppar så har vi varit förskonade hittills från allt för besvärliga komplikationer. Men nu är det kört. Det är stopp i toan.
Karin och Ulf skickas iväg med tillsägelse att bli borta länge. Janne och jag börjar klura ut hur lösningen ska gå till. Utan att bli alltför detaljerad i ärendet så kan jag säga att vi provade många sätt. Till slut fick vi hand tömma tanken på 70 l svartvatten (en skön omskrivning och ja - vi dumpade det i sjön). Därefter rengöra alla delar mha saltsyra som löser upp beläggningar och sedan skruva ihop det igen. Efter det skurade vi de aktuella utrymmena och oss själva en lång stund och nu lyser tanknivåmätaren på noll igen. Slutet gott allting gott. Karin och Ulf fick komma hem till båten igen och vi hade en trevlig kväll med middag och sedan slog tjejerna killarna i frågesportspelet MIG. /L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!