fredag 28 april 2017

Sista veckan i april 2017

I Oreio var det sig likt när jag anlände måndag em. Bland masterna på Dimstef Marina väntade SallyRuth tålmodigt på att bli omhändertagen. Bilen var fullastad med båtgrejer och färgburkar. Dimitris var på plats. Sen vi sågs senast har han gift sig och fått barn.

Jag hade bokat ett hotell i närheten av marinan. "To Rodon" heter det, vilket betyder "Rosen". Enkelt, trevligt och prisvärt. Och lugnt, eftersom det inte finns några andra gäster. 

I tisdags kväll var jag och engelska kompisarna Sue och Brian hemma hos Dimitris med familj. Dom har byggt ett fint hus som ligger med härlig utsikt över byn Neos Pirgos och vattnet utanför.

En tre-månaders pojke som verkar både nöjd och säkert förtöjd.
(Vilket förresten även verkar gälla pappan.)

Tisdag till fredag har använts till renovering av de vita ytorna som syns på bilden. Nu grundmålade, men innan dess en hel del jobb med färgborttagning, slipning och spackling. Kronan på verket blir när vi kan montera de nya fönstren som ännu väntar i bilens bagageutrymme. (J)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!