tisdag 14 maj 2013

Lugn SallyRuth - Vi kommer nu!

En vanlig tisdagsförmiddag på planet till Aten. Om allt går planenligt så hinner vi med bussen till Preveza så att vi är framme innan det blir mörkt. Det blir som alltid lite pirrigt att låsa upp luckorna och titta in igen efter månader av inaktivitet i båten. På fredag har vi tid bokad för sjösättning. Innan dess finns saker att fixa. Kolla bottenmålning och allmän vårstädning förstås. Ett nytt ankarspel är beställt och det montaget hinner vi kanske komma igång med också.

Ny utrustning är spännande. Däremot stämmer inte Norwegians slogan på stolsryggen framför mig in på båtlivets villkor: "The more you travel the more you save". Det handlar nog om något annat. Hoppas verkligen att dom underhåller sin flotta lika bra som vi gör med vår.

Nu ska vi njuta av värme och Medelhav.

(J)

3 kommentarer:

  1. Det ska bli roligt att läsa om vidare äventyr. Vi tackar också för informationen som gjorde att vi förra veckan styrde direkt till stadsmarinan i La Spezia i stället för att testa nitlotten.
    mvh Marie och Michael på Synapsen www.sailblog.se

    SvaraRadera
  2. Låter härligt!
    NJUT! Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Nu är vi GRÖNA av avundsjuka! Åååå så härligt det låter! Fast Norweigans slogan verkar konstig för hos oss gäller the more you travel the mindre har vi på kontot...men vi gör kanske något fel! Ha nu en jättehärlig segling! Ser fram emot nästa blogginlägg! Kram Lotta & Per

    SvaraRadera

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!