fredag 11 november 2011

Ut ur paradiset


Torsdag kväll 10 november befinner vi oss åter hemma i Vads Kvarn. En bister kontrast till Italien. Vår båtplats utanför Rom har kanske inte paradisiska kvalitéer men den är i alla fall 15 grader varmare än här hemma i Sverige.

Efter några dagar med regnskurar när vi jobbade med invändigt båtunderhåll avslutade vi i onsdags med en dag i Rom. I strålande väder kunde vi flanera runt bland fontänerna och piazzorna för att så småningom besöka Sixtinska kapellet. Ingen kö! Vi kunde sitta länge på en bänk i kapellet och filosofera, omgivna av Michelangelos målningar.

Nu lämnar vi SallyRuth att ta igen sig en tid. Vår italienske varvsvärd är mycket trevlig och han kommer säkert att hålla ett vakande öga på henne från sitt kontorsfönster.
Efter stängningsdags ställer vi vårt hopp till högre makter.

Vi önskar våra läsare en bra vinter. Själva ska vi samla våra krafter (bl.a.) för att kunna återvända till SallyRuth någon gång i vår. /J

Välkommen åter hälsar Lisa och Janne!

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Tack för fin blogg. Vi blev så inspirerade att vi att mailat Flavio och bokat in en plats till nästa vinter. Nu ska vi bara ta oss från Lagos dit.
    Många hälsningar,
    Marie och Michael på Synapsen

    SvaraRadera
  3. När får vi veta era planer för i år?/Margareta och Stanley

    SvaraRadera
  4. Vill tacka för att ni delade med er av er längesegling, så här långt! Det var med värme, humor, utstrålning och härlig musik förstås som ni gjorde avtryck. Ett stort leende får jag smitta de runt mig med efter denna kväll. Jag önskar er verkligen god lycka på den fortsatta längeresan!!

    Varma hälsningar Teresa (i Ohlson 22:an)

    SvaraRadera

Inte inloggad? Välj "namn/webbadress" i listan nedan och fyll i ditt namn och (om du har en) hemsida så är det bara att kommentera!